Menu

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020

Ένεργοποιήστε το μενού Έναρξη σε πλήρη οθόνη στα Windows 10

 

 


Από προεπιλογή, το μενού Έναρξη στα Windows 10 θα ανοίξει σε μέγεθος που φιλοξενεί όλα τα καρφιτσωμένα στοιχεία στην κάτω αριστερή γωνία. Για όσους επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν μια μεγαλύτερη οθόνη Έναρξης, αυτό είναι δυνατόν με το άνοιγμα του μενού σε λειτουργία πλήρους οθόνης. Όταν είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία αυτή, η Έναρξη θα επικαλύπτει ολόκληρη την επιφάνεια εργασίας και θα παρέχει έναν πιο μεγάλο χώρο για να καρφιτσώσετε περισσότερες εφαρμογές και τα πλακίδια σας θα είναι μεγαλύτερα και πιο εύκολα διαχειρίσιμα.

 Εάν λοιπόν θέλετε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Έναρξη πλήρους οθόνης, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

1.    Κάντε κλικ στο μενού Έναρξη και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο γρανάζι ρυθμίσεων για να ανοίξετε τις Ρυθμίσεις των Windows 10.

2.     Όταν ανοίξουν οι Ρυθμίσεις, κάντε κλικ στο Εξατομίκευση και, στη συνέχεια, στο Έναρξη.

3.    Στις ρυθμίσεις Έναρξη, αναζητήστε την ρύθμιση με το όνομα "Χρήση της Έναρξης πλήρους οθόνης" και κάντε κλικ στην εναλλαγή για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία, όπως φαίνεται παρακάτω.

 

 

   

           Αφού τελειώσετε με αυτό, μπορείτε να κλείσετε την οθόνη Έναρξη ρυθμίσεων.

Τώρα που έχετε ενεργοποιήσει τη λειτουργία Έναρξη πλήρους οθόνης, όταν κάνετε κλικ στο κουμπί Έναρξη, αριστερά και κάτω στη γωνία της οθόνης σας, το μενού Έναρξη θα εμφανίζεται σε πλήρη οθόνη και θα επικαλύπτει ολόκληρη την επιφάνεια εργασίας.

 

 

Μπορείτε να κλείσετε το μενού Έναρξη ανά πάσα στιγμή πατώντας το πλήκτρο Escape στο πληκτρολόγιό σας ή κάνοντας κλικ σε ένα άλλο πρόγραμμα ή στην οθόνη. Για να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία Έναρξη πλήρους οθόνης, απλώς ακολουθήστε τα ίδια βήματα ξανά, αλλά αυτή τη φορά απενεργοποιήστε τη ρύθμιση "Χρήση της Έναρξης πλήρους οθόνης".

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου